Pentru mai multe idei de tunsori pentru Parul Lung si ondulé/cret, te Poti inspira DIN Catalog tunsori par Lung si cret iar daca esti in cautarea installezlesous coafuri de Seara, de ocazie atunci urmareste si coafuri cu bucle lejere pentru par Lung pentru ca tu sa te blessée UNICA , este important sa iti Alegi tunsoarea potrivita si stilul. Chiar daca unele dintre voi nu-si imagineaza, si Parul Lung poate fi foudres astfel incat sa arate tot timpul ingrijit, si sa nu-si piarda nici DIN volum. Ți se potrivesc și coafurile cu păr drept și Filat. Ai grijă să nu Dai prea mult volum în Vârful capului pentru că altfel VEI alungi și mai mult fața. Vedetele oferă cele mai bune idei de tunsori cu care să Mergi la salon. Stilistii ne confirma in unanimitate ca in sezonul suivante tendintele cheie vor fi lejeritatea, naturaletea si inocenta. Tunsoarea trebuie nu doar sa fie in Armonie Perfecta cu aspectul général Al posesoarei, ci si sa arate usor dezordonata. Déshabjenta usoara, cosite impletite lejer, tot felul de tunsori diplômé Pun PE al doilea plan coafuri Care candva erau extrem de sollicitate cum sunt de exemplu cocurile ideal de netede si tunsorie idéal de simetrice. Nu veti da gres daca veti opta pentru un Breton poumon Oblic cu suvite filate, usor ciufulite. Stilistii afirma ca un astfel de Breton se va privi Ideal en Combinatie cu tunsoarea Bob. Extrem de populare vor fi de asemenea tunsorile in Stil Retro, cele diplômé si cele texturate. Aceasta tunsoare Feminina, soins nu va iesi niciodata DIN Moda si este actuala si in anul 2018 este cu siguranta tunsoarea in Cascada. Aceasta presupune trecerea Lina de la Parul scurt DIN Varful capului, la Parul mai lung.

Se potriveste oricarui astuce de par, conferindu-i acel volum de Care sont nevoie. Aceasta este una DIN cele mai simple tunsori deoarece poate fi foarte usor aranjata fara prea mult timp. Indiferent de forma fetei pe care o aveti, tunsoarea in Cascada va Arata Mereu bine, ascunzand imerfectiunile prezente. O tunsoare in SCARI va fi intotdeauna o alegere inspirata pentru Parul lung. ITI da o forma Care, atent aleasa, ITI scoate trasaturile fetei in evidenta, ITI confera miscare si volum. Cam tot CEEA CE cauta ochiul in mod involontaire la un par lung. `Scarile`Poti fi evidente sau mai Poutine pronuntate iar Aste depinde foarte mult de textura parului Tau. Anumite tunsori par lung in SCARI pot elimina o Buna parte din volume parului cret, facandu-l sa cada si sa se aseze mai bine. Tunsorile în Trepte encontre se potrivesc cel mai bine Dacă ai fața ovală. E și mai bine să îl coafezi cu bucle mari. Suvițele și buclele vor da volum feței, iar fața nu mai părea Atât de Lungă. Volumul buclelor va tempera alungirea feței.

Tunsorile asimetrice 2018 sunt executate in baza lungimii diferite, lucru ce creeaza o siluieta foarte speciala accenl de Baza al caruia fiind bretonul Lung Oblic. Acest Element confera oricarei tunsori (Bob, Pixie) un SARM si o individualitate deosebita.